He començat les classes!!!!!!!




Ahir vaig començar les classes d'informàtica a la gent gran. Estic molt content amb els alumnes, hi posen molt interès!

La classe d'ahir era una introducció als ordinadors (que és un ordinador, per a que serveix, qué és el ratolí, el teclat, ...). Vam anar tan ràpids que hem van desmontar l'esquema que tenia fet de la classe (són uns cracs). El que hem fa por és demà, que torno a tenir classe amb ells. Recordaran el que vam fer ahir???? espero que alguna cosa haigue quedat...

Apa, ja ha començat. A partir d'ara m'espera un més amb totes les tardes ocupades (de dilluns a dijous). El dilluns i dimecres classe d'iniciació a la informàtica, i els dimarts i dijous classe d'edició (word) i classe de photoshop.

GENT GRAN FOREVER!!!

1 comentaris:

  1. Anònim ha dit...:

    Hola Jordi, buscant fotografies de gent gran, he entrat al teu blog i crec que es formidable que la gent gran pugui accedir a les noves tecnologies.
    Voldría saber si els cursos els has organitzat tu o potser si alguna entitat els patrocina, m'agradaría saber quin es el temari i moltes coses mes, perque estic traballant per fer uns cursets d'iniciaçió per gent gran a la ciutat de Barcelona i tota ajuda pot ser poca. et deixo el meu e-mail avilalta@hotmail.com per si tens l'amabilitat de contestar-me de forma privada.

    Gracies per tot
    Angel Vilalta

Publica un comentari a l'entrada

 
Blog d'un Mindundi © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour