• Blockquote

    Sed dignissim mauris nec velit ultrices id euismod orci iaculis. Aliquam ut justo id massa consectetur pellentesque pharetra ullamcorper...

  • Duis non justo nec auge

    Sed dignissim mauris nec velit ultrices id euismod orci iaculis. Aliquam ut justo id massa consectetur pellentesque pharetra ullamcorper...

  • Vicaris Vacanti Vestibulum

    Sed dignissim mauris nec velit ultrices id euismod orci iaculis. Aliquam ut justo id massa consectetur pellentesque pharetra ullamcorper...

He començat les classes!!!!!!!




Ahir vaig començar les classes d'informàtica a la gent gran. Estic molt content amb els alumnes, hi posen molt interès!

La classe d'ahir era una introducció als ordinadors (que és un ordinador, per a que serveix, qué és el ratolí, el teclat, ...). Vam anar tan ràpids que hem van desmontar l'esquema que tenia fet de la classe (són uns cracs). El que hem fa por és demà, que torno a tenir classe amb ells. Recordaran el que vam fer ahir???? espero que alguna cosa haigue quedat...

Apa, ja ha començat. A partir d'ara m'espera un més amb totes les tardes ocupades (de dilluns a dijous). El dilluns i dimecres classe d'iniciació a la informàtica, i els dimarts i dijous classe d'edició (word) i classe de photoshop.

GENT GRAN FOREVER!!!

A Madrid i falta gent!!


Aquesta setmana santa aniré a Madrid a passar uns dies!
No hi he estat mai, però mira, ara ja no ho podré dir xDD

Per suposat que no hi aniré amb l'AVE! (per si algú s'ho preguntava). Continua sortint més barat anar fins a Girona i agafar un vol de Ryanair...

Si algú hi ha estat i conneix llocs on anar no dubteu en deixar un comentari! S'accepten llocs de qualsevol cosa (restaurants, bars, coses, ...)
Tendremos que practicar un poco el espanyol, que si no no nos entendaran.

Apa gente hasta más ver!!!

FELICITATS Monjos B.C. (Sub 21)!!!!!!!!!!!!


(La foto pertany al blog del Ferran S. C.| Ferran no tènfadis !!!)

Pel que sembla estaben en crisi i han començat a recuperar-se. No he vist cap partit seu però no estaria malament anar a veure'n un.
Espero que el pròxim partit vos vaigue encara millor que aquest últim!
FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Notícia extreta del blog http://www.fotolog.com/salat13 | per a més informació visiteu-lo!)

Sóc professor!!!!!!!!! (pobres alumnes...)

Doncs sí senyor, sóc professor d'informàtica. Bueno, professor, professor... diguem que faré classes d'informàtica a gent gran. Són uns cursos que ja fa anys que porten organitzant la Fundació UPC i la Fundació Obra Social "La Caixa" i que permeten als estudants de la UPC donar classes a gent gran. La idea és apropar la informàtica a n'aquest col·lectiu de gent que per la edat els i queda una mica alluny tot aquest món. Ja tinc moltes ganes de començar! La meva primera classe serà aquest dilluns mateix!! quins nervis... esperem que tot vagi bbbb.

Apa, fins aviat!

ANY NOU XINÈS

El passat dimecres 13 de Febrer vaig anar a celebrar l'any nou xinès al palau del DKV Joventut.
Per què hi vaig anar???? Doncs perquè hem va invitar la Xeng, una de les companyes del pis. Va estar prou bé, però era un acte massa institucional. L'organitzaben el gobern xinès i algunes associacions xineses.
Van actuar uns/es quants/es cantants del país oriental però també hi va haber un grup que va ballar sardanes i un altre que va ballar sevillanes. Ara no tinc les fotos ni res, però quan les tingue les penjaré al Picassa i llestos.

Alta Velocitat ? Tarragona-Barcelona en 1h 15min

Aquesta tarda ha vingut la ministra de foment a Barcelona per a dir quan ha d'arribar el TGV a la ciutat.

Segons les fonts oficials, ha hagafat el tren al camp de Tarragona a les 15:45h, però fins a les 16:40h no ha sortit per les portes de Sants Estació (l'arribada de la ministra del país veï no ha estat grabada pels periodistes catalans, ja que els hi ha estat prohibit per ADIF. Segons sembla RENFE ha grabat les imatges amb els seus càmares i encara no ha dit si les entregarà a les cadenes de TV o no).
Arrant de la negació de la gestora de les vies, els periodistes han decidit no grabar l'arribada de la "Maleni" a la ciutat comptal.


A tall de curiositat: El TGV que ha agafat Álvarez per anar de Madrid a Tarragona ha sofert una avaria quan només feia 20 min que havia sortit.
 
Blog d'un Mindundi © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour